Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Górki Zagajne popielnica fc
Attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 20
good Schieten weak
weak Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Harańczyk met een harde bal richting middenveld. Rosbigalle kopt de bal weg. Klungelig pakt Bondi de bal. Bondi geeft een hoge lob. Koekuyt maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Haentjens met een sublieme pass. Daar is Koekuyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koekuyt speelt de bal door. Indyk is nu in balbezit. Indyk schiet op doel. De bal raakt de paal.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosbigalle met een snelle inworp. Bondi rent richting de bal. Bondi geeft de bal voor. Indyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Górki Zagajne - popielnica fc 1:0

14e minuut.
Lampart speelt de bal door. Klungelig pakt Rosbigalle de bal. Rosbigalle passt de bal zonder na te denken. Indyk is nu in balbezit. Indyk haalt uit met een fantastische trap. Wiechowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Trzaskalik kopt de bal weg. Tur rent richting de bal. Haentjens verovert de bal door een tackle van achteren. Koekuyt rent richting de bal. Koekuyt schiet op doel. Wiechowski bokst de bal weg.

20e minuut.
Haentjens speelt de bal door. Daar is Koekuyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tur. Tur krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Rosbigalle verovert de bal door een tackle van achteren. Rosbigalle speelt de bal door. Haentjens speelt de bal door. Daar is Koekuyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koekuyt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Brejza passt de bal in één keer door. Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról speelt de bal door. Talenciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Talenciak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Koekuyt passt de bal met de wreef. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens passt de bal in één keer door. Indyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Indyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Górki Zagajne - popielnica fc 2:0

40e minuut.
Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart verovert de bal door een tackle van achteren. Lampart probeert naar een medespeler te passen. Talenciak is nu in balbezit. Talenciak draait met de bal, schiet en ... Contreras bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Górki Zagajne 35%, popielnica fc 65%.
Fc Górki Zagajne - popielnica fc 2:0

47e minuut.
Koekuyt schiet op doel. Harańczyk probeert de bal aan de voet te houden. Indyk is nu in balbezit. Indyk draait met de bal, schiet en ... Wiechowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Górki Zagajne - popielnica fc 3:0

57e minuut.
Harańczyk geeft een hoge lob. Bondi speelt de bal door. Klungelig pakt Koekuyt de bal. Koekuyt haalt uit met een fantastische trap. Wiechowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Zālmanis rent richting de bal. Pekról verovert de bal door een tackle van achteren. Pekról speelt de bal door. Talenciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Talenciak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Zālmanis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pekról met een snelle inworp. Trzaskalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskalik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Brejza controleert de bal met de borst. Bondi met een sublieme pass. Klungelig pakt Harańczyk de bal. Koekuyt is nu in balbezit. Koekuyt schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Wiechowski met een harde bal richting middenveld. Comuna kopt de bal weg. Chodynicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fressato rent richting de bal. Fressato geeft een hoge lob. Wiechowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Comuna geeft de bal voor. Koekuyt rent richting de bal. Koekuyt passt de bal in één keer door. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens passt de bal in één keer door. Daar is Harańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koekuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Koekuyt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Górki Zagajne - popielnica fc 4:0

88e minuut.
Comuna met een sublieme pass. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens met een sublieme pass. Indyk is nu in balbezit. Indyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lampart is nu in balbezit. Haentjens verovert de bal door een tackle van achteren. Haentjens probeert naar een medespeler te passen. Indyk is nu in balbezit. Indyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Górki Zagajne - popielnica fc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Górki Zagajne 35%, popielnica fc 65%.
Fc Górki Zagajne - popielnica fc 5:0