Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rozkoszne Dziamdzioki Fc Górki Zagajne
Normal Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten solid
hopeless Passen weak
poor Verdedigen average


4e minuut.
Podsiadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens verovert de bal door een tackle van achteren. Haentjens probeert naar een medespeler te passen. Indyk is nu in balbezit. Indyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rozkoszne Dziamdzioki - Fc Górki Zagajne 0:1

6e minuut.
Doyen kopt de bal weg. Haentjens heeft problemen om de bal te vangen. Haentjens probeert naar een medespeler te passen. Koekuyt rent richting de bal. Koekuyt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bondi probeert naar een medespeler te passen. Haentjens met een sublieme pass. Indyk is nu in balbezit. Indyk haalt uit met een fantastische trap. Zaini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rozkoszne Dziamdzioki - Fc Górki Zagajne 0:2

13e minuut.
Rosbigalle passt de bal met de wreef. Comuna rent richting de bal. Flegas met een sublieme pass. Indyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Indyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doeltrap. Zaini met een harde bal richting middenveld. Haentjens kopt de bal weg. Indyk rent richting de bal. Indyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rozkoszne Dziamdzioki - Fc Górki Zagajne 0:3

19e minuut.
Gajosiński kopt de bal weg. Comuna probeert de bal met de borst te controleren. Comuna passt de bal met de wreef. Indyk rent richting de bal. Indyk schiet op doel. Zaini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rozkoszne Dziamdzioki - Fc Górki Zagajne 0:4

25e minuut.
Segovia rent richting de bal. Koekuyt rent richting de bal. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Koekuyt is nu in balbezit. Koekuyt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Comuna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gajosiński de bal. Indyk rent richting de bal. Indyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rozkoszne Dziamdzioki - Fc Górki Zagajne 0:5

42e minuut.
Segovia heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bondi neemt de hoekschop. Klungelig pakt Koekuyt de bal. Koekuyt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rozkoszne Dziamdzioki 71%, Fc Górki Zagajne 29%.
Rozkoszne Dziamdzioki - Fc Górki Zagajne 0:5

48e minuut.
Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo geeft een lange en hoge pass. Daar is Comuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taras is nu in balbezit. Taras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Piast probeert naar een medespeler te passen. Szrajda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flegas. Flegas krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Zālmanis kopt de bal weg. Bondi probeert naar een medespeler te passen. Indyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Indyk schiet op doel. Zaini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Koekuyt probeert naar een medespeler te passen. Podsiadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Indyk onderschept slim de pass. Indyk schiet op doel. Zaini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rozkoszne Dziamdzioki - Fc Górki Zagajne 0:6

64e minuut.
Haentjens verovert de bal door een tackle van achteren. Haentjens passt de bal in één keer door. Indyk is nu in balbezit. Indyk schiet op doel. Zaini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rozkoszne Dziamdzioki - Fc Górki Zagajne 0:7

82e minuut.
Comuna is nu in balbezit. Comuna geeft een hoge lob. Segovia probeert de bal aan de voet te houden. Bondi geeft een hoge lob. Indyk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Comuna met een snelle inworp. Flegas is nu in balbezit. Flegas passt de bal zonder na te denken. Indyk rent richting de bal. Indyk draait met de bal, schiet en ... Zaini bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rozkoszne Dziamdzioki 64%, Fc Górki Zagajne 36%.
Rozkoszne Dziamdzioki - Fc Górki Zagajne 0:7