Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły Pruszków Assy
test2 Tactiek Moje
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 44.1
poor Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Mkhitaryan onderschept slim de pass. Mkhitaryan passt de bal met de wreef. Arboreto is nu in balbezit. Arboreto haalt uit met een fantastische trap. Arzilli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Arboreto kopt de bal weg. Pecina bereikt de bal nog maar net als eerste. Åberg maakt een afschuwelijke overtreding. Pecina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pecina kan niet meer verder spelen. Fedor komt het veld opgelopen. Fedor met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Wimmer passt de bal zonder na te denken. Ciardo geeft de bal voor. Arboreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Arboreto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Pruszków - Assy 0:1

15e minuut.
Gören geeft een hoge lob. Klungelig pakt Büyükgöz de bal. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor geeft de bal voor. Arboreto is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fedor met een snelle inworp. Bohnen geeft de bal voor. Arboreto is nu in balbezit. Arboreto haalt uit met een fantastische trap. Arzilli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Pruszków - Assy 0:2

37e minuut.
Gören rent richting de bal. Gören geeft de bal voor. Arboreto is nu in balbezit. Arboreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Pruszków - Assy 0:3

40e minuut.
Bohnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor met een sublieme pass. Mkhitaryan is nu in balbezit. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ... Arzilli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bohnen kopt de bal weg. Czarnotta heeft problemen om de bal te vangen. Arboreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Arboreto schiet op doel. Arzilli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Pruszków - Assy 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Pruszków 74%, Assy 26%.
Orły Pruszków - Assy 0:4

46e minuut.
Rybszleger komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Fedor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bohnen de bal. Bohnen probeert naar een medespeler te passen. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Arzilli met een harde bal richting middenveld. Bohnen kan de bal niet met de borst controleren. Rupała tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rupała krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Arzilli met een harde bal richting middenveld. Åberg kopt de bal weg. Gören probeert de bal aan de voet te houden. Benaventte bereikt de bal nog maar net als eerste. Benaventte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rupała geeft een hoge lob. Ciardo rent richting de bal. Benaventte begaat een overtreding. Benaventte krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Klungelig pakt Yetişen de bal. Mkhitaryan rent richting de bal. Mkhitaryan probeert naar een medespeler te passen. Rybszleger is nu in balbezit. Rybszleger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Pruszków - Assy 0:5

90e minuut.
Bohnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohnen geeft een lange en hoge pass. Rybszleger rent richting de bal. Rybszleger draait met de bal, schiet en ... Arzilli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Pruszków 69%, Assy 31%.
Orły Pruszków - Assy 0:5