Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Assy Orły Pruszków
Moje Tactiek test2
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 28.2
solid Schieten poor
average Passen poor
good Verdedigen weak


15e minuut.
Gören probeert naar een medespeler te passen. Ciuffoli is nu in balbezit. Fedor onderschept slim de pass. Caviglia rent richting de bal. Caviglia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arzilli trapt de bal weg. Gören kopt de bal weg. Caviglia rent richting de bal. Caviglia draait met de bal, schiet en ... Arzilli bokst de bal weg.

18e minuut.
Pieczkowski speelt de bal door. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor passt de bal met de wreef. Caviglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglia haalt uit met een fantastische trap. Arzilli bokst de bal weg.

29e minuut.
Pieczkowski probeert naar een medespeler te passen. Gören probeert naar een medespeler te passen. Ciuffoli is nu in balbezit. Caviglia onderschept slim de pass. Caviglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Wimmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Machiavelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wimmer raakt geblesseerd tijdens het duel. Wimmer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ciuffoli de bal. Caviglia is nu in balbezit. Caviglia schiet op doel. Arzilli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Rupała is nu in balbezit. Rupała passt de bal in één keer door. Pieczkowski geeft de bal voor. Caviglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Assy - Orły Pruszków 1:0

42e minuut.
Pieczkowski rent richting de bal. Pieczkowski geeft een hoge lob. Caviglia rent richting de bal. Caviglia haalt uit met een fantastische trap. Arzilli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Assy - Orły Pruszków 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Assy 40%, Orły Pruszków 60%.
Assy - Orły Pruszków 2:0

46e minuut.
Schaff raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Özsezgi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Wimmer geeft de bal voor. Rybszleger kopt de bal weg. Caviglia is nu in balbezit. Caviglia schiet op doel. Arzilli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Assy - Orły Pruszków 3:0

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rybszleger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor geeft de bal voor. Caviglia rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fedor zal de hoekschop nemen. Daar is Pieczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gören bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczkowski is nu in balbezit. Pieczkowski geeft de bal voor. Arzilli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Caviglia de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Fedor geeft een lange en hoge pass. Rupała heeft problemen om de bal te vangen. Pieczkowski speelt de bal door. Caviglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Assy - Orły Pruszków 4:0

67e minuut.
Caviglia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Belović komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Belović speelt de bal door. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano geeft een hoge lob. Belović is nu in balbezit. Belović haalt uit met een fantastische trap. Arzilli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Assy - Orły Pruszków 5:0

74e minuut.
Buitenspel voor Benaventte. Goede buitenspelval van de verdediging. Gören maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Belović is nu in balbezit. Belović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Assy - Orły Pruszków 6:0

86e minuut.
Ciuffoli rent richting de bal. Belović onderschept slim de pass. Belović probeert de bal met de borst te controleren. Belović draait met de bal, schiet en ... Arzilli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Assy - Orły Pruszków 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Assy 27%, Orły Pruszków 73%.
Assy - Orły Pruszków 7:0