Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grobelsnicy Leo Dimitri Rascalov FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Czaruś rent richting de bal. Czaruś passt de bal met de wreef. Ossowski probeert de bal aan de voet te houden. Węgrzyk rent richting de bal. Węgrzyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Szarpak passt de bal zonder na te denken. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk passt de bal in één keer door. Daar is Ossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ossowski draait met de bal, schiet en ... Bernacki bokst de bal weg.

22e minuut.
Niwiński geeft een lange en hoge pass. Ślęziak kopt de bal weg. Przysiuda rent richting de bal. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. Bernacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ossowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Grzegorzewski probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Szarpak met een snelle inworp. Węgrzyk rent richting de bal. Węgrzyk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grobelsnicy 63%, Leo Dimitri Rascalov FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grobelsnicy - Leo Dimitri Rascalov FC 0:0

72e minuut.
Ossowski rent richting de bal. Ossowski passt de bal met de wreef. Szarpak is nu in balbezit. Szarpak geeft een hoge lob. Czaruś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobelsnicy - Leo Dimitri Rascalov FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grobelsnicy 45%, Leo Dimitri Rascalov FC 55%.
Grobelsnicy - Leo Dimitri Rascalov FC 0:1