Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leo Dimitri Rascalov FC Grobelsnicy
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


20e minuut.
Grzegorzewski passt de bal zonder na te denken. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ossowski de bal. Ossowski schiet op doel. Bernacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ossowski is nu in balbezit. Wiercipięta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rachwalik. Rachwalik krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ślęziak controleert de bal met de borst. Ślęziak met een sublieme pass. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ossowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Ślęziak passt de bal zonder na te denken. Ossowski rent richting de bal. Rachwalik begaat een overtreding. Rachwalik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Pikul is nu in balbezit. Prawdzic verovert de bal door een tackle van achteren. Prawdzic speelt de bal door. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski haalt uit met een fantastische trap. Bernacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leo Dimitri Rascalov FC 42%, Grobelsnicy 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leo Dimitri Rascalov FC - Grobelsnicy 0:0

55e minuut.
Mikrut passt de bal zonder na te denken. Lepper rent richting de bal. Lepper passt de bal zonder na te denken. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Walas geeft een hoge lob. Mikrut is nu in balbezit. Mikrut passt de bal zonder na te denken. Szarpak is nu in balbezit. Szarpak geeft een hoge lob. Bernacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ossowski is nu in balbezit. Ossowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leo Dimitri Rascalov FC - Grobelsnicy 1:0

84e minuut.
Mikrut probeert naar een medespeler te passen. Lasocki is nu in balbezit. Żero begaat een overtreding. Żero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leo Dimitri Rascalov FC 28%, Grobelsnicy 72%.
Leo Dimitri Rascalov FC - Grobelsnicy 1:0