Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
a-TOMIC Tropsy
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 34.9
weak Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


16e minuut.
Smokowski is nu in balbezit. Smokowski met een sublieme pass. Skwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skwara haalt uit met een fantastische trap. Kołodyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
a-TOMIC - Tropsy 1:0

21e minuut.
Lelka geeft een hoge lob. Inworp. Żelazko met een snelle inworp. Dyrda rent richting de bal. Dyrda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Szpręglewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo onderschept slim de pass. Raguseo passt de bal zonder na te denken. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Qigang passt de bal met de wreef. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński passt de bal in één keer door. Raguseo is nu in balbezit. Raguseo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Tagesson is nu in balbezit. Tagesson speelt de bal door. Lelka met een sublieme pass. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Raguseo speelt de bal door. Szpręglewski rent richting de bal. Izbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Raguseo rent richting de bal. Raguseo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pustelak geeft de bal voor. Daar is Marcyjański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński schiet op doel. Pasko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Smokowski is nu in balbezit. Raguseo verovert de bal door een tackle van achteren. Raguseo met een sublieme pass. Izbiński rent richting de bal. Izbiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a-TOMIC 69%, Tropsy 31%.
a-TOMIC - Tropsy 1:0

51e minuut.
Izbiński rent richting de bal. Marcyjański onderschept slim de pass. Raguseo verovert de bal door een tackle van achteren. Raguseo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
a-TOMIC - Tropsy 1:1

53e minuut.
Doeltrap. Pasko met een harde bal richting middenveld. Palach kopt de bal weg. Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo schiet op doel. Pasko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Halasz verovert de bal door een tackle van achteren. Palach is nu in balbezit. Palach geeft een hoge lob. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Tagesson kopt de bal weg. Gruszczyński is nu in balbezit. Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pustelak met een sublieme pass. Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo passt de bal in één keer door. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Smokowski met een sublieme pass. Palach met een sublieme pass. Gruszczyński rent richting de bal. Izbiński onderschept slim de pass. Izbiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a-TOMIC 67%, Tropsy 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
a-TOMIC - Tropsy 1:1