Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POMORZANIE Akademia Sportu Wojkowice
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 14.9
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Piekorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekorz geeft de bal voor. Jamróz probeert naar een medespeler te passen. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Szaleniec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owsianka met een snelle inworp. Horwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horwat geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kielar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jamróz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamróz speelt de bal door. Karpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiński schiet op doel. Niedziela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Lotzwik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński passt de bal met de wreef. Karpiński rent richting de bal. Karpiński draait met de bal, schiet en ... Niedziela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
POMORZANIE - Akademia Sportu Wojkowice 0:1

34e minuut.
Karpiński is nu in balbezit. Horwat verovert de bal door een tackle van achteren. Horwat passt de bal zonder na te denken. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
POMORZANIE - Akademia Sportu Wojkowice 1:1

39e minuut.
Piekorz is nu in balbezit. Piekorz probeert naar een medespeler te passen. Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POMORZANIE - Akademia Sportu Wojkowice 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POMORZANIE 48%, Akademia Sportu Wojkowice 52%.
POMORZANIE - Akademia Sportu Wojkowice 2:1

51e minuut.
Piekorz kopt de bal weg. Daar is Milczarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosak speelt de bal door. Karpiński is nu in balbezit. Karpiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jamróz met een sublieme pass. Chyliński rent richting de bal. Chyliński passt de bal zonder na te denken. Karpiński rent richting de bal. Karpiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Wysogląd heeft problemen om de bal te vangen. Horwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horwat probeert naar een medespeler te passen. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Jakimowicz rent richting de bal. Wypyszczak rent richting de bal. Wypyszczak passt de bal met de wreef. Daar is Maszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Chyliński is nu in balbezit. Laska is nu in balbezit. Laska passt de bal in één keer door. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Chyliński geeft de bal voor. Klungelig pakt Kielar de bal. Piekorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiński draait met de bal, schiet en ... Niedziela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POMORZANIE 63%, Akademia Sportu Wojkowice 37%.
POMORZANIE - Akademia Sportu Wojkowice 2:1