Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leo Dimitri Rascalov FC testtestaaasdsadasd
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 22.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Kotyrba passt de bal met de wreef. Lasocki rent richting de bal. Met opzet legt Zabawa zijn tegenspeler op de grond. Zabawa krijgt een gele kaart. Lasocki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lasocki kan niet meer verder spelen. Czajka komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Bury raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bratkowski komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Radziwiłł onderschept slim de pass. Ossowski is nu in balbezit. Bratkowski rent richting de bal. Ossowski onderschept slim de pass. Ossowski schiet op doel. Czapliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Szarpak probeert naar een medespeler te passen. Ossowski rent richting de bal. Radziwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ossowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kotyrba onderschept slim de pass. Zabawa is nu in balbezit. Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leo Dimitri Rascalov FC - testtestaaasdsadasd 0:1

31e minuut.
Walas probeert naar een medespeler te passen. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratkowski onderschept slim de pass. Wiercipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta draait met de bal, schiet en ... Czapliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Kobylaniec met een snelle inworp. Ślęziak rent richting de bal. Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyrba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leo Dimitri Rascalov FC 55%, testtestaaasdsadasd 45%.
Leo Dimitri Rascalov FC - testtestaaasdsadasd 0:1

58e minuut.
Przesmycki geeft de bal voor. Zabawa speelt de bal door. Nowosad is nu in balbezit. Kotyrba onderschept slim de pass. Kotyrba draait met de bal, schiet en ... Kołodyński bokst de bal weg.

71e minuut.
Walas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matuszczak komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Nowosad rent richting de bal. Kotyrba onderschept slim de pass. Kotyrba speelt de bal door. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leo Dimitri Rascalov FC - testtestaaasdsadasd 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leo Dimitri Rascalov FC 64%, testtestaaasdsadasd 36%.
Leo Dimitri Rascalov FC - testtestaaasdsadasd 0:2