Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grobelsnicy Jamesia
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


32e minuut.
Benedykciuk passt de bal met de wreef. Obara rent richting de bal. Obara haalt uit met een fantastische trap. Lepper probeert de bal aan de voet te houden. Bernacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobelsnicy - Jamesia 0:1

35e minuut.
Jarmulski is nu in balbezit. Niwiński rent richting de bal. Niwiński geeft een lange en hoge pass. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grobelsnicy 58%, Jamesia 42%.
Grobelsnicy - Jamesia 0:1

47e minuut.
Grzegorzewski rent richting de bal. Niedziułka verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziułka passt de bal met de wreef. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pikul rent richting de bal. Pikul geeft een lange en hoge pass. Grzegorzewski met een sublieme pass. Obara rent richting de bal. Obara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Niedziułka met een sublieme pass. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Przysiuda maakt een afschuwelijke overtreding. Przysiuda krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Niwiński heeft problemen om de bal te vangen. Benedykciuk is nu in balbezit. Niwiński begaat een overtreding. Benedykciuk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Benedykciuk kan niet meer verder spelen. Sidorczuk komt het veld opgelopen. Feliksiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Obara krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grobelsnicy 44%, Jamesia 56%.
Grobelsnicy - Jamesia 0:1