Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
a-TOMIC Akademia Sportu Wojkowice
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Dyrda passt de bal zonder na te denken. Żelazko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz begaat een overtreding. Jakimowicz krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Szpręglewski verovert de bal door een tackle van achteren. Szpręglewski passt de bal zonder na te denken. Milczarek rent richting de bal. Skwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skwara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Jamróz geeft een hoge lob. Kikowski rent richting de bal. Karpiński verovert de bal door een tackle van achteren. Karpiński draait met de bal, schiet en ... Pasko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
a-TOMIC - Akademia Sportu Wojkowice 0:1

12e minuut.
Daar is Szpręglewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyliński rent richting de bal. Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Karpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Szaleniec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Halasz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dyrda is nu in balbezit. Dyrda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jakimowicz met een snelle inworp. Astramowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szpręglewski. Szpręglewski krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Chyliński is nu in balbezit. Chyliński met een sublieme pass. Karpiński rent richting de bal. Karpiński draait met de bal, schiet en ... Daar is Marcyjański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lotzwik zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Szpręglewski de bal. Karpiński rent richting de bal. Karpiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a-TOMIC 52%, Akademia Sportu Wojkowice 48%.
a-TOMIC - Akademia Sportu Wojkowice 0:1

58e minuut.
Kikowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lotzwik met een snelle inworp. Chyliński heeft problemen om de bal te vangen. Chyliński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dyrda onderschept slim de pass. Dyrda speelt de bal door. Jamróz rent richting de bal. Skwara onderschept slim de pass. Skwara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Marcyjański probeert naar een medespeler te passen. Smokowski probeert naar een medespeler te passen. Jamróz probeert de bal aan de voet te houden. Dyrda rent richting de bal. Dyrda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a-TOMIC 33%, Akademia Sportu Wojkowice 67%.
a-TOMIC - Akademia Sportu Wojkowice 0:1