Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tropsy POMORZANIE
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 18.9
good Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Waleński trapt de bal weg van het doel. Tagesson kopt de bal weg. Izbiński rent richting de bal. Raguseo rent richting de bal. Raguseo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doeltrap. Waleński met een harde bal richting middenveld. Palach kopt de bal weg. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Piekorz de bal. Raguseo rent richting de bal. Izbiński rent richting de bal. Izbiński haalt uit met een fantastische trap. Garboń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pustelak zal de hoekschop nemen. Niedziela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Waleński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Niedziela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Izbiński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - POMORZANIE 1:0

8e minuut.
Qigang onderschept slim de pass. Qigang geeft een hoge lob. Czyż heeft problemen om de bal te vangen. Izbiński rent richting de bal. Izbiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Palach rent richting de bal. Palach geeft een lange en hoge pass. Daar is Czyż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pustelak is nu in balbezit. Piekorz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pustelak. Pustelak krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo speelt de bal door. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński haalt uit met een fantastische trap. Niedziela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - POMORZANIE 2:0

21e minuut.
Gyarmati speelt de bal door. Palach speelt de bal door. Izbiński rent richting de bal. Izbiński schiet op doel. Niedziela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - POMORZANIE 3:0

24e minuut.
Garboń is nu in balbezit. Garboń speelt de bal door. Maszkiewicz rent richting de bal. Maszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - POMORZANIE 3:1

26e minuut.
Tagesson met een sublieme pass. Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Izbiński haalt uit met een fantastische trap. Waleński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo haalt uit met een fantastische trap. Niedziela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - POMORZANIE 4:1

29e minuut.
Garboń geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pustelak met de inworp. Raguseo is nu in balbezit. Raguseo passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Palach bereikt de bal nog maar net als eerste. Palach met een sublieme pass. Klungelig pakt Qigang de bal. Qigang geeft een hoge lob. Garboń kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - POMORZANIE 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropsy 33%, POMORZANIE 67%.
Tropsy - POMORZANIE 5:1

48e minuut.
Kielar speelt de bal door. Piekorz rent richting de bal. Izbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - POMORZANIE 6:1

49e minuut.
Raguseo is nu in balbezit. Garboń legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raguseo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raguseo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Niedziela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - POMORZANIE 7:1

51e minuut.
Tagesson passt de bal in één keer door. Horwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Palach begaat een overtreding. Palach krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Tagesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagesson geeft een lange en hoge pass. Izbiński rent richting de bal. Izbiński schiet op doel. Niedziela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - POMORZANIE 8:1

66e minuut.
Waleński geeft de bal voor. Inworp. Qigang met een snelle inworp. Raguseo is nu in balbezit. Raguseo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Piekorz geeft een hoge lob. Inworp. Pustelak met de inworp. Klungelig pakt Raguseo de bal. Raguseo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Raguseo verovert de bal door een tackle van achteren. Raguseo met een sublieme pass. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - POMORZANIE 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropsy 29%, POMORZANIE 71%.
Tropsy - POMORZANIE 9:1