Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leo Dimitri Rascalov FC Jamesia
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Gowik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walas met een snelle inworp. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ossowski rent richting de bal. Sroka rent richting de bal. Jodłowiec rent richting de bal. Ossowski onderschept slim de pass. Ossowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Mikrut passt de bal zonder na te denken. Makulec is nu in balbezit. Prawdzic bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec onderschept slim de pass. Makulec geeft een hoge lob. Kołodyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Mikrut met een sublieme pass. Węgrzyk rent richting de bal. Węgrzyk passt de bal zonder na te denken. Ossowski is nu in balbezit. Ossowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Węgrzyk kan de bal niet met de borst controleren. Szarpak rent richting de bal. Sroka begaat een overtreding. Sroka krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Walas met de inworp. Węgrzyk rent richting de bal. Jodłowiec is nu in balbezit. Węgrzyk onderschept slim de pass. Węgrzyk geeft de bal voor. Paal! Cempel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leo Dimitri Rascalov FC 43%, Jamesia 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leo Dimitri Rascalov FC - Jamesia 0:0

64e minuut.
Mikrut rent richting de bal. Mikrut probeert naar een medespeler te passen. Węgrzyk rent richting de bal. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Walas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Makulec. Walas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Walas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jarmulski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szarpak. Szarpak krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Mikrut is nu in balbezit. Mikrut geeft een hoge lob. Walas kopt de bal weg. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Niedziułka passt de bal zonder na te denken. Pruszewicz rent richting de bal. Pruszewicz geeft de bal voor. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leo Dimitri Rascalov FC 42%, Jamesia 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leo Dimitri Rascalov FC - Jamesia 0:0