Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
testtestaaasdsadasd Grobelsnicy
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Grzegorzewski passt de bal in één keer door. Kotyrba is nu in balbezit. Kanarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa verovert de bal door een tackle van achteren. Zabawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bernacki met een harde bal richting middenveld. Grzegorzewski probeert naar een medespeler te passen. Bratkowski is nu in balbezit. Daszewski is nu in balbezit. Daszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kowalewski geeft een hoge lob. Daar is Kanarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabawa is nu in balbezit. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Czaruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaruś geeft een hoge lob. Pikul kopt de bal weg. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Radziwiłł geeft een lange en hoge pass. Zabawa kopt de bal weg. Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa rent richting de bal. Zabawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Czaruś trapt de bal weg. Kotyrba kan de bal niet met de borst controleren. Grzegorzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyrba onderschept slim de pass. Kotyrba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bratkowski passt de bal zonder na te denken. Gmitrzak is nu in balbezit. Gmitrzak speelt de bal door. Zabawa rent richting de bal. Zabawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
testtestaaasdsadasd - Grobelsnicy 1:0

43e minuut.
Grzegorzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Daszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszewski met een sublieme pass. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: testtestaaasdsadasd 42%, Grobelsnicy 58%.
testtestaaasdsadasd - Grobelsnicy 1:0

80e minuut.
Bratkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikul verovert de bal door een tackle van achteren. Pikul passt de bal zonder na te denken. Kobylaniec is nu in balbezit. Kobylaniec geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Niwiński geeft een hoge lob. Inworp. Gmitrzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyrba geeft de bal voor. Bernacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

90e minuut.
Gmitrzak passt de bal met de wreef. Bratkowski rent richting de bal. Bratkowski passt de bal in één keer door. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: testtestaaasdsadasd 23%, Grobelsnicy 77%.
testtestaaasdsadasd - Grobelsnicy 1:0