Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tropsy Akademia Sportu Wojkowice
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Jakimowicz de bal onder controle te krijgen. Jamróz rent richting de bal. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - Akademia Sportu Wojkowice 1:0

26e minuut.
Palach passt de bal in één keer door. Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamróz maakt een afschuwelijke overtreding. Raguseo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raguseo komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Jamróz rent richting de bal. Raguseo onderschept slim de pass. Raguseo passt de bal in één keer door. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński draait met de bal, schiet en ... Stefaniszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Jop kopt de bal weg. Palach is nu in balbezit. Palach passt de bal zonder na te denken. Raguseo is nu in balbezit. Raguseo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Szaleniec trapt de bal weg. Palach kopt de bal weg. Izbiński is nu in balbezit. Raguseo rent richting de bal. Raguseo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Raguseo onderschept slim de pass. Raguseo probeert naar een medespeler te passen. Astramowicz rent richting de bal. Izbiński onderschept slim de pass. Izbiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropsy 34%, Akademia Sportu Wojkowice 66%.
Tropsy - Akademia Sportu Wojkowice 1:0

48e minuut.
Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qigang onderschept slim de pass. Qigang probeert naar een medespeler te passen. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Jakimowicz rent richting de bal. Palach is nu in balbezit. Jakimowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raguseo wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Astramowicz is nu in balbezit. Raguseo onderschept slim de pass. Raguseo probeert naar een medespeler te passen. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo is nu in balbezit. Izbiński rent richting de bal. Raguseo is nu in balbezit. Raguseo haalt uit met een fantastische trap. Stefaniszyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Jamróz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qigang met een snelle inworp. Raguseo rent richting de bal. Raguseo geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kołodyński geeft een hoge lob. Pustelak is nu in balbezit. Pustelak passt de bal zonder na te denken. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Parobczy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pustelak met de inworp. Raguseo is nu in balbezit. Raguseo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lotzwik heeft problemen om de bal te vangen. Lelka probeert naar een medespeler te passen. Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stefaniszyn trapt de bal weg van het doel. Tagesson kopt de bal weg. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - Akademia Sportu Wojkowice 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropsy 17%, Akademia Sportu Wojkowice 83%.
Tropsy - Akademia Sportu Wojkowice 2:0