Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akademia Sportu Wojkowice Tropsy
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 33.4
poor Schieten good
weak Passen weak
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Qigang rent richting de bal. Qigang passt de bal zonder na te denken. Palach rent richting de bal. Raguseo rent richting de bal. Raguseo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Parobczy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pustelak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tagesson met een snel genomen vrije trap. Milczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński onderschept slim de pass. Izbiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Szaleniec geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pustelak met de inworp. Raguseo heeft problemen om de bal te vangen. Raguseo geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jamróz rent richting de bal. Raguseo onderschept slim de pass. Izbiński is nu in balbezit. Raguseo rent richting de bal. Raguseo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Stefaniszyn trapt de bal weg van het doel. Tagesson kopt de bal weg. Parobczy rent richting de bal. Raguseo is nu in balbezit. Raguseo geeft een lange en hoge pass. Stefaniszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Jakimowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qigang met een snelle inworp. Raguseo rent richting de bal. Raguseo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Stefaniszyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Qigang geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Pustelak speelt de bal door. Raguseo rent richting de bal. Raguseo met een sublieme pass. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Palach passt de bal in één keer door. Qigang rent richting de bal. Jakimowicz is nu in balbezit. Qigang onderschept slim de pass. Qigang geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Sportu Wojkowice - Tropsy 0:1

32e minuut.
Palach met de inworp. Qigang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qigang geeft een lange en hoge pass. Daar is Izbiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izbiński schiet op doel. Stefaniszyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Parobczy passt de bal in één keer door. Tagesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagesson geeft de bal voor. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Sportu Wojkowice - Tropsy 0:2

43e minuut.
Parobczy is nu in balbezit. Parobczy geeft een lange en hoge pass. Astramowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Sportu Wojkowice 77%, Tropsy 23%.
Akademia Sportu Wojkowice - Tropsy 0:2

47e minuut.
Parobczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Parobczy geeft een hoge lob. Tagesson speelt de bal door. Pustelak geeft een hoge lob. Izbiński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pustelak verovert de bal door een tackle van achteren. Pustelak met een sublieme pass. Izbiński rent richting de bal. Izbiński haalt uit met een fantastische trap. Milczarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stefaniszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Jakimowicz rent richting de bal. Qigang rent richting de bal. Qigang speelt de bal door. Izbiński rent richting de bal. Izbiński draait met de bal, schiet en ... Stefaniszyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Sportu Wojkowice - Tropsy 0:3

76e minuut.
Lelka probeert naar een medespeler te passen. Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo speelt de bal door. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński draait met de bal, schiet en ... Stefaniszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qigang onderschept slim de pass. Qigang met een sublieme pass. Raguseo is nu in balbezit. Raguseo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Szaleniec verovert de bal door een tackle van achteren. Szaleniec met een sublieme pass. Raguseo probeert naar een medespeler te passen. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Tagesson kopt de bal weg. Raguseo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Sportu Wojkowice - Tropsy 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Sportu Wojkowice 68%, Tropsy 32%.
Akademia Sportu Wojkowice - Tropsy 0:4