Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
testtestaaasdsadasd a-TOMIC
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobylaniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba schiet op doel. Marcyjański kopt de bal weg. Pasko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa schiet op doel. Pasko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba schiet op doel. Szpręglewski probeert de bal aan de voet te houden. Bury rent richting de bal. Bury geeft de bal voor. Pasko bokst de bal weg.

15e minuut.
Żelazko passt de bal in één keer door. Bury speelt de bal door. Gmitrzak probeert naar een medespeler te passen. Zabawa rent richting de bal. Zabawa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Kotyrba met een sublieme pass. Zabawa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szpręglewski. Szpręglewski krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Inworp. Halasz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dyrda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrda haalt uit met een fantastische trap. Czapliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
testtestaaasdsadasd - a-TOMIC 0:1

37e minuut.
Kotyrba speelt de bal door. Zabawa heeft problemen om de bal te vangen. Mytnik is nu in balbezit. Mytnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pasko trapt de bal weg van het doel. Radziwiłł rent richting de bal. Żelazko begaat een overtreding. Żelazko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: testtestaaasdsadasd 36%, a-TOMIC 64%.
testtestaaasdsadasd - a-TOMIC 0:1

56e minuut.
Bury is nu in balbezit. Dyrda onderschept slim de pass. Dyrda probeert naar een medespeler te passen. Halasz heeft problemen om de bal te vangen. Halasz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Halasz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dyrda rent richting de bal. Bury is nu in balbezit. Dyrda onderschept slim de pass. Dyrda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Przesmycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesmycki geeft een lange en hoge pass. Żelazko probeert naar een medespeler te passen. Mytnik is nu in balbezit. Mytnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
testtestaaasdsadasd - a-TOMIC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: testtestaaasdsadasd 54%, a-TOMIC 46%.
testtestaaasdsadasd - a-TOMIC 0:2