Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jamesia Tropsy
352 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 30.5
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


17e minuut.
Palach met een sublieme pass. Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo verovert de bal door een tackle van achteren. Raguseo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kołodyński geeft de bal voor. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński passt de bal in één keer door. Raguseo kan de bal niet met de borst controleren. Raguseo schiet op doel. Cempel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Qigang onderschept slim de pass. Qigang speelt de bal door. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński draait met de bal, schiet en ... Cempel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamesia - Tropsy 0:1

30e minuut.
Feliksiak is nu in balbezit. Raguseo onderschept slim de pass. Raguseo passt de bal in één keer door. Izbiński rent richting de bal. Izbiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamesia - Tropsy 0:2

32e minuut.
Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmulski rent richting de bal. Pustelak probeert naar een medespeler te passen. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Tagesson geeft de bal voor. Izbiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sroka is nu in balbezit. Izbiński onderschept slim de pass. Izbiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamesia 66%, Tropsy 34%.
Jamesia - Tropsy 0:2

50e minuut.
Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelak speelt de bal door. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamesia - Tropsy 0:3

69e minuut.
Pustelak verovert de bal door een tackle van achteren. Pustelak probeert naar een medespeler te passen. Izbiński rent richting de bal. Raguseo is nu in balbezit. Raguseo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Palach passt de bal zonder na te denken. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński passt de bal zonder na te denken. Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo haalt uit met een fantastische trap. Cempel bokst de bal weg.

81e minuut.
Palach rent richting de bal. Palach geeft een lange en hoge pass. Daar is Pruszewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Qigang geeft de bal voor. Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelak passt de bal in één keer door. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamesia - Tropsy 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamesia 68%, Tropsy 32%.
Jamesia - Tropsy 0:4