Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POMORZANIE Grobelsnicy
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Prusik met de inworp. Horwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegorzewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Horwat raakt geblesseerd tijdens het duel. Horwat zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bernacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
POMORZANIE - Grobelsnicy 1:0

9e minuut.
Garboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekorz is nu in balbezit. Żero verovert de bal door een tackle van achteren. Żero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Grzegorzewski passt de bal zonder na te denken. Piekorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekorz probeert naar een medespeler te passen. Maszkiewicz rent richting de bal. Maszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
POMORZANIE - Grobelsnicy 2:0

40e minuut.
Daar is Laska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daszewski is nu in balbezit. Daszewski probeert naar een medespeler te passen. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POMORZANIE - Grobelsnicy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POMORZANIE 50%, Grobelsnicy 50%.
POMORZANIE - Grobelsnicy 2:1

54e minuut.
Prusik is nu in balbezit. Grzegorzewski rent richting de bal. Grzegorzewski met een sublieme pass. Żero rent richting de bal. Żero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Żero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Starosta komt het veld opgelopen. Czyż raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balicki komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Laska rent richting de bal. Grzegorzewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Balicki de bal. Starosta onderschept slim de pass. Starosta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kuliga met een snelle inworp. Daszewski rent richting de bal. Daszewski passt de bal met de wreef. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Horwat rent richting de bal. Horwat passt de bal met de wreef. Lepper probeert naar een medespeler te passen. Daar is Starosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starosta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POMORZANIE 58%, Grobelsnicy 42%.
POMORZANIE - Grobelsnicy 2:1