Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grobelsnicy POMORZANIE
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Horwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegorzewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Horwat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Horwat legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobelsnicy - POMORZANIE 0:1

10e minuut.
Laska geeft een lange en hoge pass. Czaruś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lepper is nu in balbezit. Maszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Grzegorzewski passt de bal in één keer door. Rachwalik is nu in balbezit. Rachwalik passt de bal met de wreef. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej geeft een lange en hoge pass. Bernacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grobelsnicy - POMORZANIE 0:2

19e minuut.
Pikul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikul geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Laska de bal onder controle te krijgen. Żero is nu in balbezit. Żero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Laska rent richting de bal. Laska passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maszkiewicz de bal. Maszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Czaruś probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grobelsnicy 44%, POMORZANIE 56%.
Grobelsnicy - POMORZANIE 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grobelsnicy 57%, POMORZANIE 43%.
Grobelsnicy - POMORZANIE 0:2