Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
testtestaaasdsadasd Tropsy
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 30.9
weak Schieten adequate
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyarmati bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyrba onderschept slim de pass. Kotyrba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Radziwiłł is nu in balbezit. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba passt de bal in één keer door. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Lelka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pustelak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pustelak passt de bal in één keer door. Raguseo rent richting de bal. Raguseo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Kotyrba de bal onder controle te krijgen. Zabawa is nu in balbezit. Kotyrba rent richting de bal. Zabawa is nu in balbezit. Zabawa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Bury passt de bal in één keer door. Izbiński is nu in balbezit. Radziwiłł verovert de bal door een tackle van achteren. Raguseo onderschept slim de pass. Raguseo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
testtestaaasdsadasd - Tropsy 0:1

43e minuut.
Zabawa is nu in balbezit. Palach onderschept slim de pass. Palach met een sublieme pass. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński haalt uit met een fantastische trap. Czapliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: testtestaaasdsadasd 48%, Tropsy 52%.
testtestaaasdsadasd - Tropsy 0:1

49e minuut.
Tagesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagesson passt de bal in één keer door. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo is nu in balbezit. Raguseo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lelka speelt de bal door. Raguseo heeft problemen om de bal te vangen. Bury begaat een overtreding. Bury krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Raguseo met een sublieme pass. Klungelig pakt Tagesson de bal. Bury rent richting de bal. Tagesson is nu in balbezit. Tagesson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelak met een sublieme pass. Grymel rent richting de bal. Izbiński onderschept slim de pass. Izbiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Palach passt de bal in één keer door. Qigang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qigang geeft de bal voor. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Przesmycki passt de bal in één keer door. Bury probeert naar een medespeler te passen. Radziwiłł probeert de bal met de borst te controleren. Raguseo is nu in balbezit. Raguseo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kokczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo onderschept slim de pass. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński draait met de bal, schiet en ... Czapliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
testtestaaasdsadasd - Tropsy 0:2

87e minuut.
Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo rent richting de bal. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński haalt uit met een fantastische trap. Czapliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: testtestaaasdsadasd 72%, Tropsy 28%.
testtestaaasdsadasd - Tropsy 0:2