Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akademia Sportu Wojkowice Grobelsnicy
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Lotzwik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński geeft een lange en hoge pass. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szaleniec is nu in balbezit. Paal!

7e minuut.
Lotzwik probeert naar een medespeler te passen. Rachwalik geeft de bal voor. Żero is nu in balbezit. Daszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierus rent richting de bal. Gierus passt de bal in één keer door. Karpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rachwalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwalik met een sublieme pass. Daszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Niwiński geeft een lange en hoge pass. Astramowicz speelt de bal door. Grzegorzewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jamróz verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuliga neemt de hoekschop. Pikul rent richting de bal. Pikul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Sportu Wojkowice 69%, Grobelsnicy 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akademia Sportu Wojkowice - Grobelsnicy 0:0

79e minuut.
Gierus kopt de bal weg. Lepper geeft een lange en hoge pass. Żero kopt de bal weg. Kuliga is nu in balbezit. Kuliga geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Sportu Wojkowice 57%, Grobelsnicy 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akademia Sportu Wojkowice - Grobelsnicy 0:0