Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leo Dimitri Rascalov FC POMORZANIE
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Mikrut passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Czyż de bal. Piekorz rent richting de bal. Wiercipięta onderschept slim de pass. Wiercipięta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lasocki rent richting de bal. Wypyszczak is nu in balbezit. Wypyszczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Maszkiewicz de bal. Maszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kołodyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Prawdzic geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prusik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horwat haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Wiercipięta rent richting de bal. Wiercipięta met een sublieme pass. Ossowski is nu in balbezit. Ossowski draait met de bal, schiet en ... Niedziela werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Wypyszczak geeft een hoge lob. Becalik geeft de bal voor. Ossowski rent richting de bal. Wiercipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta draait met de bal, schiet en ... Niedziela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kielar geeft een lange en hoge pass. Mikrut kopt de bal weg. Czyż heeft problemen om de bal te vangen. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski schiet op doel. Niedziela bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Leo Dimitri Rascalov FC - POMORZANIE 1:0

25e minuut.
Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta is nu in balbezit. Wiercipięta passt de bal met de wreef. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Horwat onderschept slim de pass. Horwat passt de bal zonder na te denken. Daar is Maszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kołodyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leo Dimitri Rascalov FC 40%, POMORZANIE 60%.
Leo Dimitri Rascalov FC - POMORZANIE 1:0

59e minuut.
Garboń geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szarpak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiercipięta is nu in balbezit. Wiercipięta geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Leo Dimitri Rascalov FC - POMORZANIE 2:0

72e minuut.
Ślęziak met een sublieme pass. Mikrut rent richting de bal. Mikrut probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ossowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leo Dimitri Rascalov FC 46%, POMORZANIE 54%.
Leo Dimitri Rascalov FC - POMORZANIE 2:0