Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POMORZANIE Leo Dimitri Rascalov FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Lasocki verovert de bal door een tackle van achteren. Lasocki geeft de bal voor. Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski is nu in balbezit. Ossowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Blank met een sublieme pass. Mikrut rent richting de bal. Mikrut passt de bal met de wreef. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Klungelig pakt Walas de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walas met een snelle inworp. Wiercipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Garboń trapt de bal weg van het doel. Horwat kopt de bal weg. Blank probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kołodyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POMORZANIE - Leo Dimitri Rascalov FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POMORZANIE 63%, Leo Dimitri Rascalov FC 37%.
POMORZANIE - Leo Dimitri Rascalov FC 1:0

53e minuut.
Kołodyński trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prusik met een snelle inworp. Horwat is nu in balbezit. Horwat passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ślęziak heeft problemen om de bal te vangen. Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. Laska passt de bal zonder na te denken. Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Piekorz onderschept slim de pass. Mikrut bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekorz maakt een afschuwelijke overtreding. Piekorz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POMORZANIE 49%, Leo Dimitri Rascalov FC 51%.
POMORZANIE - Leo Dimitri Rascalov FC 1:0