Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
a-TOMIC Leo Dimitri Rascalov FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Skwara is nu in balbezit. Wiercipięta rent richting de bal. Skwara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wiercipięta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

5e minuut.
Mikrut rent richting de bal. Dyrda verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrda probeert naar een medespeler te passen. Skwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skwara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Smokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpręglewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpręglewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Skwara de bal. Skwara schiet op doel. Kołodyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Dyrda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mytnik komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Smokowski onderschept slim de pass. Smokowski probeert naar een medespeler te passen. Skwara is nu in balbezit. Mytnik rent richting de bal. Mytnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a-TOMIC 42%, Leo Dimitri Rascalov FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
a-TOMIC - Leo Dimitri Rascalov FC 0:0

70e minuut.
Szpręglewski onderschept slim de pass. Szpręglewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Becalik de bal onder controle te krijgen. Skwara rent richting de bal. Skwara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Halasz rent richting de bal. Halasz geeft de bal voor. Mikrut heeft problemen om de bal te vangen. Mytnik is nu in balbezit. Mytnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lasocki is nu in balbezit. Lasocki geeft een hoge lob. Szarpak is nu in balbezit. Gruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczyński passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Szarpak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Marcyjański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak speelt de bal door. Ossowski is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a-TOMIC 46%, Leo Dimitri Rascalov FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
a-TOMIC - Leo Dimitri Rascalov FC 0:0