Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tropsy Grobelsnicy
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 18
goed Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Pustelak verovert de bal door een tackle van achteren. Pustelak passt de bal zonder na te denken. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Czaruś de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daszewski is nu in balbezit. Tagesson onderschept slim de pass. Tagesson passt de bal zonder na te denken. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - Grobelsnicy 1:0

10e minuut.
Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelak geeft de bal voor. Izbiński rent richting de bal. Izbiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - Grobelsnicy 2:0

21e minuut.
Tagesson speelt de bal door. Daar is Raguseo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rachwalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo onderschept slim de pass. Raguseo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Grzegorzewski met een sublieme pass. Przysiuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński onderschept slim de pass. Izbiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - Grobelsnicy 3:0

28e minuut.
Żero speelt de bal door. Daszewski heeft problemen om de bal te vangen. Izbiński rent richting de bal. Izbiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daszewski is nu in balbezit. Palach geeft een hoge lob. Niwiński is nu in balbezit. Izbiński rent richting de bal. Izbiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Raguseo is nu in balbezit. Grzegorzewski geeft de bal voor. Lelka kopt de bal weg. Raguseo controleert de bal met de borst. Raguseo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Qigang met de inworp. Raguseo rent richting de bal. Grzegorzewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raguseo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Raguseo neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - Grobelsnicy 4:0

43e minuut.
Izbiński is nu in balbezit. Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegorzewski onderschept slim de pass. Izbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Izbiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - Grobelsnicy 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropsy 34%, Grobelsnicy 66%.
Tropsy - Grobelsnicy 5:0

59e minuut.
Pustelak met een sublieme pass. Raguseo is nu in balbezit. Raguseo met een sublieme pass. Izbiński rent richting de bal. Izbiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - Grobelsnicy 6:0

60e minuut.
Żero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Daszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daszewski passt de bal met de wreef. Raguseo is nu in balbezit. Raguseo schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Qigang geeft een lange en hoge pass. Przysiuda kopt de bal weg. Klungelig pakt Tagesson de bal. Raguseo rent richting de bal. Raguseo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lelka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelak geeft een hoge lob. Qigang is nu in balbezit. Qigang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Przysiuda onderschept slim de pass. Inworp. Pustelak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raguseo heeft problemen om de bal te vangen. Raguseo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropsy - Grobelsnicy 7:0

88e minuut.
Niwiński geeft een lange en hoge pass. Palach heeft problemen om de bal te vangen. Palach met een sublieme pass. Klungelig pakt Raguseo de bal. Raguseo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropsy 15%, Grobelsnicy 85%.
Tropsy - Grobelsnicy 7:0