Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akademia Sportu Wojkowice testtestaaasdsadasd
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.8
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Daar is Jamróz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotyrba verovert de bal door een tackle van achteren. Kotyrba heeft problemen om de bal te vangen. Kotyrba schiet op doel. Stefaniszyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Sportu Wojkowice - testtestaaasdsadasd 0:1

29e minuut.
Parobczy met een sublieme pass. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński passt de bal zonder na te denken. Karpiński rent richting de bal. Karpiński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akademia Sportu Wojkowice - testtestaaasdsadasd 1:1

31e minuut.
Lotzwik speelt de bal door. Chyliński is nu in balbezit. Karpiński rent richting de bal. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński haalt uit met een fantastische trap. Czapliński bokst de bal weg.

41e minuut.
Szaleniec is nu in balbezit. Zabawa onderschept slim de pass. Zabawa speelt de bal door. Daar is Kotyrba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotyrba draait met de bal, schiet en ... Stefaniszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Sportu Wojkowice 58%, testtestaaasdsadasd 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akademia Sportu Wojkowice - testtestaaasdsadasd 1:1

74e minuut.
Radziwiłł is nu in balbezit. Jamróz verovert de bal door een tackle van achteren. Jamróz met een sublieme pass. Chyliński rent richting de bal. Chyliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Szaleniec rent richting de bal. Kotyrba onderschept slim de pass. Kotyrba probeert naar een medespeler te passen. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bury geeft een hoge lob. Gmitrzak is nu in balbezit. Gmitrzak speelt de bal door. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Sportu Wojkowice 49%, testtestaaasdsadasd 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akademia Sportu Wojkowice - testtestaaasdsadasd 1:1