Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
testtestaaasdsadasd Akademia Sportu Wojkowice
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Radziwiłł heeft problemen om de bal te vangen. Chyliński onderschept slim de pass. Chyliński met een sublieme pass. Karpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Jakimowicz rent richting de bal. Kotyrba is nu in balbezit. Jakimowicz begaat een overtreding. Kotyrba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kotyrba kan niet meer verder spelen. Welikow komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Daar is Jakimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gmitrzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Welikow rent richting de bal. Welikow schiet op doel. Stefaniszyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Gmitrzak geeft een lange en hoge pass. Welikow kopt de bal weg. Kobylaniec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa schiet op doel. Stefaniszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Jamróz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabawa is nu in balbezit. Zabawa draait met de bal, schiet en ... Stefaniszyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
testtestaaasdsadasd - Akademia Sportu Wojkowice 1:0

21e minuut.
Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamróz begaat een overtreding. Zabawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Bury zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gmitrzak met een sublieme pass. Bury geeft een lange en hoge pass. Stefaniszyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
testtestaaasdsadasd - Akademia Sportu Wojkowice 2:0

27e minuut.
Astramowicz passt de bal met de wreef. Karpiński is nu in balbezit. Kokczyński onderschept slim de pass. Chyliński rent richting de bal. Chyliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: testtestaaasdsadasd 46%, Akademia Sportu Wojkowice 54%.
testtestaaasdsadasd - Akademia Sportu Wojkowice 2:0

74e minuut.
Chyliński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gierus komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Jop met een snelle inworp. Gierus is nu in balbezit. Bury legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gierus raakt geblesseerd tijdens het duel. Gierus zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
testtestaaasdsadasd - Akademia Sportu Wojkowice 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: testtestaaasdsadasd 47%, Akademia Sportu Wojkowice 53%.
testtestaaasdsadasd - Akademia Sportu Wojkowice 2:1