Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jamesia POMORZANIE
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Niedziułka passt de bal met de wreef. Jarmulski is nu in balbezit. Jarmulski geeft een hoge lob. Benedykciuk is nu in balbezit. Benedykciuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Maszkiewicz rent richting de bal. Maszkiewicz schiet op doel. Cempel speelt de bal door. Benedykciuk is nu in balbezit. Benedykciuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Feliksiak probeert naar een medespeler te passen. Czyż rent richting de bal. Czyż passt de bal met de wreef. Obara is nu in balbezit. Obara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Niedziułka rent richting de bal. Piekorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliksiak is nu in balbezit. Żebro onderschept slim de pass. Żebro schiet op doel. Cempel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Benedykciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Benedykciuk passt de bal met de wreef. Niedziułka rent richting de bal. Benedykciuk is nu in balbezit. Benedykciuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Makulec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Obara de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Feliksiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka met een sublieme pass. Benedykciuk rent richting de bal. Daar is Benedykciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benedykciuk haalt uit met een fantastische trap. Niedziela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamesia 42%, POMORZANIE 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jamesia - POMORZANIE 0:0

51e minuut.
Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarmulski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jodłowiec is nu in balbezit. Jodłowiec geeft een hoge lob. Niedziela bokst de bal weg.

57e minuut.
Kielar probeert naar een medespeler te passen. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara probeert naar een medespeler te passen. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gowik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Makulec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Piekorz zijn tegenspeler op de grond. Piekorz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamesia 46%, POMORZANIE 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jamesia - POMORZANIE 0:0