Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grobelsnicy a-TOMIC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Klungelig pakt Szpręglewski de bal. Rachwalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwalik met een sublieme pass. Żero is nu in balbezit. Żero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rachwalik passt de bal zonder na te denken. Szpręglewski is nu in balbezit. Szpręglewski probeert naar een medespeler te passen. Skwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skwara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grobelsnicy - a-TOMIC 0:1

18e minuut.
Niwiński speelt de bal door. Daszewski is nu in balbezit. Daszewski passt de bal zonder na te denken. Żero rent richting de bal. Żero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Smokowski met een snelle inworp. Halasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegorzewski rent richting de bal. Halasz onderschept slim de pass. Halasz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Rachwalik kopt de bal weg. Daar is Żero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszewski schiet op doel. Pasko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grobelsnicy - a-TOMIC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grobelsnicy 42%, a-TOMIC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grobelsnicy - a-TOMIC 1:1

53e minuut.
Smokowski geeft de bal voor. Żelazko rent richting de bal. Żelazko geeft een lange en hoge pass. Skwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skwara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pikul is nu in balbezit. Białożyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pikul raakt geblesseerd tijdens het duel. Pikul met een snel genomen vrije trap. Żero controleert de bal met de borst. Żero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grobelsnicy - a-TOMIC 2:1

68e minuut.
Daszewski is nu in balbezit. Daszewski passt de bal met de wreef. Żero is nu in balbezit. Żero haalt uit met een fantastische trap. Pasko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Szpręglewski onderschept slim de pass. Szpręglewski met een sublieme pass. Gruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero verovert de bal door een tackle van achteren. Żero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grobelsnicy 41%, a-TOMIC 59%.
Grobelsnicy - a-TOMIC 2:1