Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POMORZANIE testtestaaasdsadasd
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Klungelig pakt Horwat de bal. Horwat passt de bal met de wreef. Maszkiewicz rent richting de bal. Maszkiewicz schiet op doel. Czapliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POMORZANIE - testtestaaasdsadasd 1:0

13e minuut.
Maszkiewicz is nu in balbezit. Bury verovert de bal door een tackle van achteren. Horwat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Horwat naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Laska rent richting de bal. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba speelt de bal door. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kotyrba geeft de bal voor. Gmitrzak kopt de bal weg. Klungelig pakt Zabawa de bal. Gmitrzak is nu in balbezit. Gmitrzak draait met de bal, schiet en ... Niedziela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laska met een sublieme pass. Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylaniec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Niedziela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Daar is Bury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bury passt de bal zonder na te denken. Zabawa is nu in balbezit. Zabawa geeft de bal voor. Czyż kopt de bal weg. Niedziela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POMORZANIE 56%, testtestaaasdsadasd 44%.
POMORZANIE - testtestaaasdsadasd 1:0

48e minuut.
Radziwiłł rent richting de bal. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba speelt de bal door. Daar is Zabawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesmycki onderschept slim de pass. Przesmycki geeft een lange en hoge pass. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba draait met de bal, schiet en ... Niedziela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Waleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyrba verovert de bal door een tackle van achteren. Kotyrba passt de bal in één keer door. Zabawa is nu in balbezit. Zabawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
POMORZANIE - testtestaaasdsadasd 1:1

62e minuut.
Garboń onderschept slim de pass. Garboń geeft een lange en hoge pass. Kowalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypyszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wypyszczak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Prusik kopt de bal weg. Maszkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Radziwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maszkiewicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
POMORZANIE - testtestaaasdsadasd 2:1

68e minuut.
Kokczyński passt de bal zonder na te denken. Kowalewski speelt de bal door. Zabawa controleert de bal met de borst. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
POMORZANIE - testtestaaasdsadasd 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POMORZANIE 65%, testtestaaasdsadasd 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
POMORZANIE - testtestaaasdsadasd 2:2