Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zakompleksiona stulejka sharoDamia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.7
hopeless Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Zabraniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kęsy rent richting de bal. Zabraniak verovert de bal door een tackle van achteren. Zabraniak draait met de bal, schiet en ... Magosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zakompleksiona stulejka - sharoDamia 0:1

7e minuut.
Wiercipięta is nu in balbezit. Zabraniak rent richting de bal. Zabraniak passt de bal in één keer door. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Wyrzucki geeft een hoge lob. Inworp. Baj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zabraniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabraniak draait met de bal, schiet en ... Magosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Horka met een harde bal richting middenveld. Ciechanowski kopt de bal weg. Gorączko heeft problemen om de bal te vangen. Stępiuk is nu in balbezit. Stępiuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jopek met een sublieme pass. Wiercipięta rent richting de bal. Stępiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Ciechanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zakompleksiona stulejka - sharoDamia 1:1

32e minuut.
Jopek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Targoś met een snelle inworp. Zabraniak rent richting de bal. Zabraniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wiercipięta met een sublieme pass. Boniek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boniek geeft de bal voor. Lichnerowicz is nu in balbezit. Lichnerowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zakompleksiona stulejka - sharoDamia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zakompleksiona stulejka 58%, sharoDamia 42%.
Zakompleksiona stulejka - sharoDamia 1:2

55e minuut.
Stępiuk met een sublieme pass. Wiercipięta rent richting de bal. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zakompleksiona stulejka - sharoDamia 2:2

59e minuut.
Cienciała onderschept slim de pass. Daar is Jopek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jopek geeft een hoge lob. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Bratkowski is nu in balbezit. Bratkowski geeft een lange en hoge pass. Jopek rent richting de bal. Zabraniak is nu in balbezit. Zabraniak draait met de bal, schiet en ... Magosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zakompleksiona stulejka 59%, sharoDamia 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zakompleksiona stulejka - sharoDamia 2:2