Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zodiak Włocławek Polskie tygrysy
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Pleśnar verovert de bal door een tackle van achteren. Pleśnar geeft de bal voor. Muszyński kopt de bal weg. Daar is Mirwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirwa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Oworuszko met een harde bal richting middenveld. Ćwikła kopt de bal weg. Suwała rent richting de bal. Baszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Baszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Ćwikła rent richting de bal. Ćwikła geeft de bal voor. Bielski probeert de bal aan de voet te houden. Baszkiewicz is nu in balbezit. Baszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pleśnar rent richting de bal. Ćwikła verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwikła passt de bal zonder na te denken. Wichrowski rent richting de bal. Wichrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zodiak Włocławek - Polskie tygrysy 1:0

41e minuut.
Kupcik rent richting de bal. Ałtyn onderschept slim de pass. Ałtyn speelt de bal door. Daar is Wichrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichrowski haalt uit met een fantastische trap. Oworuszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zodiak Włocławek 44%, Polskie tygrysy 56%.
Zodiak Włocławek - Polskie tygrysy 1:0

71e minuut.
Ałtyn geeft de bal voor. Smokowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Anyż de bal. Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Baszkiewicz rent richting de bal. Wichrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Budka. Budka krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Boryna verovert de bal door een tackle van achteren. Bielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielski passt de bal zonder na te denken. Mirwa rent richting de bal. Mirwa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zodiak Włocławek 43%, Polskie tygrysy 57%.
Zodiak Włocławek - Polskie tygrysy 1:0