Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uk grabowa sp lejkowo FC Real Jawor
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Daar is Tekiela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mućko is nu in balbezit. Mućko passt de bal met de wreef. Barszcz is nu in balbezit. Barszcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uk grabowa sp lejkowo - FC Real Jawor 0:1

13e minuut.
Nicoń geeft een hoge lob. Kopciński probeert naar een medespeler te passen. Papuga rent richting de bal. Papuga haalt uit met een fantastische trap. Fałat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Cupiał trapt de bal weg van het doel. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Łapeta zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Łapeta naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Żwirek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pieńkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Filut bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkocz verovert de bal door een tackle van achteren. Tkocz passt de bal in één keer door. Barszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barszcz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uk grabowa sp lejkowo 63%, FC Real Jawor 37%.
uk grabowa sp lejkowo - FC Real Jawor 0:1

47e minuut.
Lewiński speelt de bal door. Tkocz is nu in balbezit. Tkocz speelt de bal door. Kasperkiewicz is nu in balbezit. Kasperkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mućko rent richting de bal. Mućko passt de bal met de wreef. Tekiela rent richting de bal. Barszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Barszcz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Terekowski met een harde bal richting middenveld. Tkocz kopt de bal weg. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nicoń rent richting de bal. Mućko onderschept slim de pass. Mućko passt de bal met de wreef. Barszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barszcz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Pieńkowski geeft de bal voor. Tkocz kopt de bal weg. Papuga is nu in balbezit. Papuga haalt uit met een fantastische trap. Terekowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uk grabowa sp lejkowo - FC Real Jawor 1:1

84e minuut.
Mućko speelt de bal door. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek geeft de bal voor. Papuga rent richting de bal. Papuga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uk grabowa sp lejkowo 66%, FC Real Jawor 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
uk grabowa sp lejkowo - FC Real Jawor 1:1