Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sharoDamia Obryta CF
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Zając geeft een hoge lob. Miąszkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Przesmycki de bal. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Rafalski rent richting de bal. Rafalski passt de bal zonder na te denken. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis is nu in balbezit. Pawlis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bratkowski is nu in balbezit. Pawlis onderschept slim de pass. Rafalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rafalski krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Przesmycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski geeft de bal voor. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Miąszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Zabraniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabraniak passt de bal zonder na te denken. Lichnerowicz rent richting de bal. Lichnerowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sharoDamia - Obryta CF 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sharoDamia 51%, Obryta CF 49%.
sharoDamia - Obryta CF 1:0

55e minuut.
Rafalski passt de bal met de wreef. Zabraniak rent richting de bal. Lichnerowicz is nu in balbezit. Zabraniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabraniak schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zawisza geeft een hoge lob. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąszkiewicz passt de bal met de wreef. Lichnerowicz rent richting de bal. Lichnerowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Miąszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Boniek met een sublieme pass. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabraniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabraniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sharoDamia - Obryta CF 2:0

81e minuut.
Rafalski verovert de bal door een tackle van achteren. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas is nu in balbezit. Bidas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sharoDamia 53%, Obryta CF 47%.
sharoDamia - Obryta CF 2:0