Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zodiak Włocławek MGFC
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 41.4
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


7e minuut.
Ureña rent richting de bal. Ureña passt de bal zonder na te denken. Miljanić rent richting de bal. Hawkmoon is nu in balbezit. Hawkmoon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kabil geeft de bal voor. Miljanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski verovert de bal door een tackle van achteren. Hawkmoon is nu in balbezit. Hawkmoon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bucur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaszczerski met een sublieme pass. Miljanić rent richting de bal. Miljanić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Miljanić rent richting de bal. Miljanić haalt uit met een fantastische trap. Anyż kopt de bal weg. Hutterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutterer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ureña probeert naar een medespeler te passen. Miljanić rent richting de bal. Hawkmoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkmoon draait met de bal, schiet en ... Gierus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zodiak Włocławek - MGFC 0:1

24e minuut.
Inworp. Hutterer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hawkmoon geeft een hoge lob. Kabil is nu in balbezit. Kabil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ćwikła is nu in balbezit. Hawkmoon verovert de bal door een tackle van achteren. Hawkmoon probeert naar een medespeler te passen. Miljanić rent richting de bal. Miljanić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kabil is nu in balbezit. Kabil geeft de bal voor. Klungelig pakt Muszyński de bal. Miljanić is nu in balbezit. Miljanić haalt uit met een fantastische trap. Gierus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zodiak Włocławek - MGFC 0:2

40e minuut.
Bucur onderschept slim de pass. Bucur passt de bal zonder na te denken. Ćwikła bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkmoon onderschept slim de pass. Hawkmoon geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski passt de bal met de wreef. Kabil rent richting de bal. Kabil geeft een hoge lob. Miljanić bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Miljanić verovert de bal door een tackle van achteren. Miljanić passt de bal zonder na te denken. Hawkmoon rent richting de bal. Hawkmoon schiet op doel. Gierus probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zodiak Włocławek 70%, MGFC 30%.
Zodiak Włocławek - MGFC 0:2

52e minuut.
Foda rent richting de bal. Foda geeft de bal voor. Miljanić rent richting de bal. Miljanić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Anyż de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zodiak Włocławek - MGFC 0:3

59e minuut.
Jaszczerski geeft een lange en hoge pass. Miljanić probeert de bal met de borst te controleren. Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljanić onderschept slim de pass. Miljanić schiet op doel. Gierus bokst de bal weg. Miljanić rent richting de bal. Miljanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zodiak Włocławek - MGFC 0:4

63e minuut.
Boruc geeft een lange en hoge pass. Foda rent richting de bal. Foda met een sublieme pass. Hutterer rent richting de bal. Hutterer geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Ćwikła rent richting de bal. Hawkmoon onderschept slim de pass. Hawkmoon probeert naar een medespeler te passen. Miljanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljanić schiet op doel. Gierus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Wichrowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Hawkmoon de bal. Hawkmoon passt de bal met de wreef. Miljanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljanić haalt uit met een fantastische trap. Gierus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Jaszczerski probeert de bal met de borst te controleren. Jaszczerski geeft de bal voor. Klungelig pakt Ćwikła de bal. Hawkmoon rent richting de bal. Hawkmoon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Miljanić rent richting de bal. Hawkmoon is nu in balbezit. Hawkmoon speelt de bal door. Miljanić rent richting de bal. Miljanić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Baszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Grzanka met een sublieme pass. Ureña probeert naar een medespeler te passen. Miljanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zodiak Włocławek - MGFC 0:5

90e minuut.
Pikuła geeft een hoge lob. Inworp. Kabil met een snelle inworp. Daar is Hawkmoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hawkmoon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zodiak Włocławek 78%, MGFC 22%.
Zodiak Włocławek - MGFC 0:5