Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AcePayaceFc sharoDamia
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Gorączko is nu in balbezit. Gorączko geeft een lange en hoge pass. Skorża probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lichnerowicz is nu in balbezit. Lichnerowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gorączko bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Boniek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boniek krijgt een gele kaart. Broniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Białgoń wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Czymech bereikt de bal nog maar net als eerste. Czymech speelt de bal door. Bratkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniewski is nu in balbezit. Broniewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Białgoń verovert de bal door een tackle van achteren. Białgoń passt de bal zonder na te denken. Broniewski rent richting de bal. Broniewski haalt uit met een fantastische trap. Gdyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AcePayaceFc - sharoDamia 1:0

44e minuut.
Czymech rent richting de bal. Zabraniak onderschept slim de pass. Zabraniak met een sublieme pass. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AcePayaceFc 47%, sharoDamia 53%.
AcePayaceFc - sharoDamia 1:0

47e minuut.
Czymech onderschept slim de pass. Czymech geeft de bal voor. Gorączko rent richting de bal. Broniewski onderschept slim de pass. Broniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mur verovert de bal door een tackle van achteren. Mur geeft een hoge lob. Wojtyła is nu in balbezit. Wojtyła schiet op doel. Gdyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AcePayaceFc - sharoDamia 2:0

54e minuut.
Białgoń speelt de bal door. Broniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniewski schiet op doel. Boniek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gdyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Janosik rent richting de bal. Janosik passt de bal zonder na te denken. Zabraniak kan de bal niet met de borst controleren. Lichnerowicz is nu in balbezit. Lichnerowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AcePayaceFc 44%, sharoDamia 56%.
AcePayaceFc - sharoDamia 2:0