Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MGFC Polskie tygrysy
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 17.4
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Budka is nu in balbezit. Hoey onderschept slim de pass. Hoey passt de bal zonder na te denken. Miljanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljanić schiet op doel. Oworuszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Bielski is nu in balbezit. Hoey verovert de bal door een tackle van achteren. Hoey passt de bal met de wreef. Miljanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljanić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hutterer is nu in balbezit. Hutterer geeft een lange en hoge pass. Miljanić rent richting de bal. Miljanić schiet op doel. Oworuszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MGFC - Polskie tygrysy 1:0

13e minuut.
Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ureña met een snelle inworp. Hutterer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Juszczak met de inworp. Hutterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutterer passt de bal in één keer door. Miljanić rent richting de bal. Miljanić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Budka rent richting de bal. Hoey onderschept slim de pass. Hoey passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Miljanić de bal. Miljanić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Hoey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Foda komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Inworp. Dutka met de inworp. Foda bereikt de bal nog maar net als eerste. Foda geeft een lange en hoge pass. Miljanić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MGFC - Polskie tygrysy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGFC 30%, Polskie tygrysy 70%.
MGFC - Polskie tygrysy 2:0

50e minuut.
Oworuszko trapt de bal weg van het doel. Jaszczerski probeert de bal met de borst te controleren. Jaszczerski speelt de bal door. Klungelig pakt Miljanić de bal. Miljanić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Kabil rent richting de bal. Kabil passt de bal in één keer door. Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśnar is nu in balbezit. Pleśnar schiet op doel. Paal! Rytych probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Foda speelt de bal door. Miljanić rent richting de bal. Boryna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miljanić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Foda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jaszczerski geeft een lange en hoge pass. Suwała kopt de bal weg. Foda met een sublieme pass. Miljanić is nu in balbezit. Miljanić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak probeert naar een medespeler te passen. Ureña geeft een hoge lob. Ałtyn probeert de bal aan de voet te houden. Jaszczerski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miljanić is nu in balbezit. Miljanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MGFC - Polskie tygrysy 3:0

65e minuut.
Hutterer is nu in balbezit. Hutterer met een sublieme pass. Miljanić is nu in balbezit. Miljanić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Ureña rent richting de bal. Ureña passt de bal zonder na te denken. Miljanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MGFC - Polskie tygrysy 4:0

71e minuut.
Jaszczerski met een sublieme pass. Suwała bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljanić onderschept slim de pass. Foda rent richting de bal. Foda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Foda passt de bal in één keer door. Daar is Miljanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miljanić passt de bal met de wreef. Foda bereikt de bal nog maar net als eerste. Foda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Dutka is nu in balbezit. Dutka geeft een hoge lob. Daar is Boryna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miljanić rent richting de bal. Miljanić schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Bielski rent richting de bal. Bielski passt de bal in één keer door. Miljanić is nu in balbezit. Miljanić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Boryna de bal onder controle te krijgen. Oworuszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGFC 27%, Polskie tygrysy 73%.
MGFC - Polskie tygrysy 4:0