Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uk grabowa sp lejkowo Zodiak Włocławek
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kupcik onderschept slim de pass. Kupcik geeft de bal voor. Boruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz rent richting de bal. Baszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Zdyb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tekiela de bal. Baszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz schiet op doel. Zdyb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uk grabowa sp lejkowo - Zodiak Włocławek 0:1

12e minuut.
Muszyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dunin met de inworp. Kopciński rent richting de bal. Kopciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Wichrowski rent richting de bal. Wichrowski passt de bal met de wreef. Filut is nu in balbezit. Baszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Baszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Tekiela is nu in balbezit. Wichrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wichrowski passt de bal met de wreef. Baszkiewicz rent richting de bal. Baszkiewicz schiet op doel. Zdyb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Żwirek geeft een hoge lob. Ćwikła heeft problemen om de bal te vangen. Tekiela probeert naar een medespeler te passen. Papuga is nu in balbezit. Papuga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Żwirek geeft de bal voor. Inworp. Kupcik met een snelle inworp. Wichrowski rent richting de bal. Wichrowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Czejgis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boruc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wichrowski rent richting de bal. Wichrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uk grabowa sp lejkowo 61%, Zodiak Włocławek 39%.
uk grabowa sp lejkowo - Zodiak Włocławek 0:1

54e minuut.
Baszkiewicz kopt de bal weg. Wichrowski rent richting de bal. Czejgis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czejgis krijgt een gele kaart. Wichrowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wichrowski neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Muszyński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dunin met een snelle inworp. Kopciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uk grabowa sp lejkowo 52%, Zodiak Włocławek 48%.
uk grabowa sp lejkowo - Zodiak Włocławek 0:1