Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AcePayaceFc MGFC
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 32.7
poor Schieten average
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Mur is nu in balbezit. Hoey verovert de bal door een tackle van achteren. Hoey speelt de bal door. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hoey probeert de bal aan de voet te houden. Foda is nu in balbezit. Foda probeert naar een medespeler te passen. Dutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Foda bereikt de bal nog maar net als eerste. Foda passt de bal zonder na te denken. Hoey speelt de bal door. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ureña probeert naar een medespeler te passen. Hoey is nu in balbezit. Hoey passt de bal met de wreef. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoey onderschept slim de pass. Hoey passt de bal met de wreef. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap. Ścianka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Skorża speelt de bal door. Fryc heeft problemen om de bal te vangen. Janosik probeert naar een medespeler te passen. Hoey rent richting de bal. Hoey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ureña passt de bal in één keer door. Hutterer met een sublieme pass. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap. Bzdyra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hoey kan de bal niet met de borst controleren. Ureña rent richting de bal. Ureña haalt uit met een fantastische trap. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Hoey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoey onderschept slim de pass. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AcePayaceFc - MGFC 0:1

42e minuut.
Foda geeft de bal voor. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski speelt de bal door. Klungelig pakt Hoey de bal. Hoey schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Foda met een sublieme pass. Hoey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoey speelt de bal door. Jaszczerski heeft problemen om de bal te vangen. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AcePayaceFc - MGFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AcePayaceFc 75%, MGFC 25%.
AcePayaceFc - MGFC 0:2

46e minuut.
Hutterer rent richting de bal. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutterer onderschept slim de pass. Hutterer met een sublieme pass. Foda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Foda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jaszczerski de bal. Hoey is nu in balbezit. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap. Ścianka bokst de bal weg.

62e minuut.
Dutka heeft problemen om de bal te vangen. Dutka met een sublieme pass. Jaszczerski rent richting de bal. Hoey is nu in balbezit. Hoey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Foda rent richting de bal. Foda passt de bal in één keer door. Ureña geeft een lange en hoge pass. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ureña met een sublieme pass. Klungelig pakt Skorża de bal. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski schiet op doel. Ścianka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AcePayaceFc - MGFC 0:3

74e minuut.
Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak geeft een hoge lob. Bzdyra is nu in balbezit. Jaszczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ureña is nu in balbezit. Ureña passt de bal in één keer door. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoey rent richting de bal. Hoey schiet op doel. Ścianka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bzdyra kopt de bal weg. Czymech bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur is nu in balbezit. Hoey verovert de bal door een tackle van achteren. Hoey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Foda geeft een hoge lob. Hoey speelt de bal door. Klungelig pakt Skorża de bal. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ... Ścianka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AcePayaceFc 83%, MGFC 17%.
AcePayaceFc - MGFC 0:3