Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obryta CF uk grabowa sp lejkowo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Nicoń geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uszalewski met de inworp. Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czejgis verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Papuga kopt de bal weg. Marks geeft de bal voor. Kowalczyk probeert de bal aan de voet te houden. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Graczyk passt de bal zonder na te denken. Papuga rent richting de bal. Rzecki is nu in balbezit. Papuga onderschept slim de pass. Papuga draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Obryta CF - uk grabowa sp lejkowo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obryta CF 43%, uk grabowa sp lejkowo 57%.
Obryta CF - uk grabowa sp lejkowo 0:1

49e minuut.
Kowalczyk met een sublieme pass. Ligęza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski begaat een overtreding. Ligęza moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ligęza kan niet meer verder spelen. Krysiewicz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Nicoń geeft een hoge lob. Rymuza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Graczyk. Graczyk krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Czejgis geeft de bal voor. Inworp. Magalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zawisza geeft de bal voor. Magalski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filut. Filut krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obryta CF 49%, uk grabowa sp lejkowo 51%.
Obryta CF - uk grabowa sp lejkowo 0:1