Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MGFC Obryta CF
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten slecht
redelijk Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Malowany geeft een lange en hoge pass. Ureña met een sublieme pass. Hutterer probeert naar een medespeler te passen. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Przesmycki geeft de bal voor. Daar is Zawisza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivančić. Ivančić krijgt een gele kaart. Zawisza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Foda rent richting de bal. Foda speelt de bal door. Rzecki rent richting de bal. Ivančić is nu in balbezit. Ivančić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rymuza onderschept slim de pass. Ivančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančić met een sublieme pass. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MGFC - Obryta CF 1:0

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dzieszuk niet meer kan verder spelen.

19e minuut.
Rymuza rent richting de bal. Ivančić onderschept slim de pass. Ivančić geeft een hoge lob. Daar is Jaszczerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MGFC - Obryta CF 2:0

29e minuut.
Rzecki geeft de bal voor. Dutka rent richting de bal. Dutka passt de bal met de wreef. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MGFC - Obryta CF 3:0

30e minuut.
Lubomirski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Świerczok de bal. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MGFC - Obryta CF 4:0

38e minuut.
Foda speelt de bal door. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña probeert naar een medespeler te passen. Ivančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MGFC - Obryta CF 5:0

42e minuut.
Dutka geeft een hoge lob. Plombon kopt de bal weg. Daar is Rymuza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivančić is nu in balbezit. Ivančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MGFC - Obryta CF 6:0

44e minuut.
Jaszczerski rent richting de bal. Ivančić is nu in balbezit. Jaszczerski rent richting de bal. Ivančić is nu in balbezit. Ivančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MGFC - Obryta CF 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGFC 29%, Obryta CF 71%.
MGFC - Obryta CF 7:0

48e minuut.
Malowany bereikt de bal nog maar net als eerste. Malowany geeft de bal voor. Rzecki is nu in balbezit. Jaszczerski onderschept slim de pass. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ureña passt de bal zonder na te denken. Dutka geeft de bal voor. Klungelig pakt Przesmycki de bal. Ivančić is nu in balbezit. Ivančić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MGFC - Obryta CF 8:0

55e minuut.
Plombon met een harde bal richting middenveld. Foda kopt de bal weg. Rzecki probeert de bal met de borst te controleren. Ivančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MGFC - Obryta CF 9:0

66e minuut.
Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutka verovert de bal door een tackle van achteren. Dutka passt de bal zonder na te denken. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Foda probeert de bal met de borst te controleren. Foda passt de bal zonder na te denken. Jaszczerski heeft problemen om de bal te vangen. Ivančić rent richting de bal. Ivančić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MGFC - Obryta CF 10:0

74e minuut.
Ivančić onderschept slim de pass. Ivančić draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Plombon de bal. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ureña kopt de bal weg. Daar is Zawisza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski schiet op doel. Rzecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MGFC - Obryta CF 11:0

80e minuut.
Foda is nu in balbezit. Foda passt de bal zonder na te denken. Ivančić speelt de bal door. Jaszczerski heeft problemen om de bal te vangen. Jaszczerski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rzecki trapt de bal weg van het doel. Foda is nu in balbezit. Foda passt de bal in één keer door. Ivančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MGFC - Obryta CF 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGFC 24%, Obryta CF 76%.
MGFC - Obryta CF 12:0