Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AcePayaceFc uk grabowa sp lejkowo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Fryc probeert naar een medespeler te passen. Moczygęba is nu in balbezit. Białgoń is nu in balbezit. Białgoń draait met de bal, schiet en ... Zdyb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AcePayaceFc - uk grabowa sp lejkowo 1:0

8e minuut.
Fryc geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dunin met een snelle inworp. Kopciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Łapeta passt de bal met de wreef. Kopciński rent richting de bal. Kopciński speelt de bal door. Papuga is nu in balbezit. Papuga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tekiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur speelt de bal door. Krysiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczygęba is nu in balbezit. Moczygęba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Janosik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dunin met de inworp. Kopciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Białgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń draait met de bal, schiet en ... Moczygęba rent richting de bal. Moczygęba draait met de bal, schiet en ... Zdyb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AcePayaceFc - uk grabowa sp lejkowo 2:0

36e minuut.
Marks passt de bal in één keer door. Skorża rent richting de bal. Papuga onderschept slim de pass. Papuga draait met de bal, schiet en ... Ścianka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AcePayaceFc - uk grabowa sp lejkowo 2:1

43e minuut.
Tekiela probeert de bal aan de voet te houden. Tekiela met een sublieme pass. Kopciński is nu in balbezit. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AcePayaceFc - uk grabowa sp lejkowo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AcePayaceFc 63%, uk grabowa sp lejkowo 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AcePayaceFc - uk grabowa sp lejkowo 2:2

64e minuut.
Łapeta is nu in balbezit. Łapeta probeert naar een medespeler te passen. Papuga rent richting de bal. Papuga draait met de bal, schiet en ... Ścianka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AcePayaceFc - uk grabowa sp lejkowo 2:3

74e minuut.
Janosik geeft een hoge lob. Żwirek kopt de bal weg. Piątkowski heeft problemen om de bal te vangen. Piątkowski passt de bal met de wreef. Moczygęba rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AcePayaceFc - uk grabowa sp lejkowo 3:3

79e minuut.
Klungelig pakt Łapeta de bal. Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik passt de bal zonder na te denken. Moczygęba is nu in balbezit. Moczygęba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AcePayaceFc - uk grabowa sp lejkowo 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AcePayaceFc 46%, uk grabowa sp lejkowo 54%.
AcePayaceFc - uk grabowa sp lejkowo 4:3