Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uk grabowa sp lejkowo sharoDamia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Lichnerowicz draait met de bal, schiet en ... Żwirek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baj kopt de bal weg. Zabraniak is nu in balbezit. Zabraniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Baj is nu in balbezit. Rafalski is nu in balbezit. Rafalski geeft een hoge lob. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiela onderschept slim de pass. Tekiela probeert naar een medespeler te passen. Papuga is nu in balbezit. Papuga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Zabraniak rent richting de bal. Zabraniak geeft de bal voor. Zdyb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uk grabowa sp lejkowo - sharoDamia 0:1

31e minuut.
Filut rent richting de bal. Targoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoś passt de bal zonder na te denken. Lichnerowicz heeft problemen om de bal te vangen. Lichnerowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Marks geeft een hoge lob. Bratkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Rafalski de bal. Papuga is nu in balbezit. Papuga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Zdyb met een harde bal richting middenveld. Targoś kopt de bal weg. Lichnerowicz rent richting de bal. Lichnerowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zdyb met een harde bal richting middenveld. Miąszkiewicz kopt de bal weg. Zabraniak is nu in balbezit. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uk grabowa sp lejkowo 48%, sharoDamia 52%.
uk grabowa sp lejkowo - sharoDamia 0:1

51e minuut.
Boniek rent richting de bal. Boniek geeft een lange en hoge pass. Baj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoń verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoń geeft een hoge lob. Gdyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uk grabowa sp lejkowo - sharoDamia 1:1

53e minuut.
Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciński rent richting de bal. Met opzet legt Lichnerowicz zijn tegenspeler op de grond. Lichnerowicz krijgt een gele kaart. Kopciński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tekiela zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uk grabowa sp lejkowo - sharoDamia 2:1

60e minuut.
Aniszewski heeft problemen om de bal te vangen. Kopciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciński passt de bal in één keer door. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Filut is nu in balbezit. Targoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoś passt de bal in één keer door. Lichnerowicz rent richting de bal. Lichnerowicz haalt uit met een fantastische trap. Zdyb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zdyb met een sublieme pass. Bratkowski kopt de bal weg. Zabraniak is nu in balbezit. Zabraniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uk grabowa sp lejkowo - sharoDamia 2:2

67e minuut.
Łapeta is nu in balbezit. Rafalski verovert de bal door een tackle van achteren. Rafalski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zabraniak de bal. Zabraniak haalt uit met een fantastische trap. Zdyb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Zabraniak onderschept slim de pass. Zabraniak speelt de bal door. Lichnerowicz rent richting de bal. Lichnerowicz haalt uit met een fantastische trap. Zdyb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uk grabowa sp lejkowo - sharoDamia 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uk grabowa sp lejkowo 54%, sharoDamia 46%.
uk grabowa sp lejkowo - sharoDamia 2:3