Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zodiak Włocławek Obryta CF
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Wichrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski rent richting de bal. Popławski begaat een overtreding. Popławski krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Boruc met de inworp. Wichrowski is nu in balbezit. Rymuza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wichrowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Wichrowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Mijakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza geeft een hoge lob. Uszalewski kopt de bal weg. Baszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rymuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła onderschept slim de pass. Ćwikła met een sublieme pass. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas schiet op doel. Gierus bokst de bal weg.

33e minuut.
Kłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłak geeft een hoge lob. Przesmycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruc verovert de bal door een tackle van achteren. Boruc geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Zodiak Włocławek - Obryta CF 1:0

37e minuut.
Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlis speelt de bal door. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zodiak Włocławek 45%, Obryta CF 55%.
Zodiak Włocławek - Obryta CF 1:0

46e minuut.
Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki met een sublieme pass. Baszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichrowski is nu in balbezit. Wichrowski schiet op doel. Dzieszuk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zodiak Włocławek - Obryta CF 2:0

49e minuut.
Przesmycki onderschept slim de pass. Wichrowski rent richting de bal. Met opzet legt Przesmycki zijn tegenspeler op de grond. Przesmycki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Zawisza is nu in balbezit. Pawlis rent richting de bal. Rosznowiecki begaat een overtreding. Pawlis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pawlis kan niet meer verder spelen. Lubomirski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki onderschept slim de pass. Rosznowiecki geeft een lange en hoge pass. Bidas rent richting de bal. Bidas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza met een sublieme pass. Lubomirski probeert naar een medespeler te passen. Bidas is nu in balbezit. Bidas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Popławski geeft een hoge lob. Rymuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Baszkiewicz schiet op doel. Zając probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zodiak Włocławek - Obryta CF 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zodiak Włocławek 48%, Obryta CF 52%.
Zodiak Włocławek - Obryta CF 3:0