Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gks Bochnia Namber Olsztyn
mid 2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 21.1
adequate Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Gabrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koczar rent richting de bal. Koczar met een sublieme pass. Rokosza rent richting de bal. Rokosza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian met een sublieme pass. Rokosza rent richting de bal. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gks Bochnia - Namber Olsztyn 1:0

10e minuut.
Rokosza onderschept slim de pass. Koczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczar passt de bal met de wreef. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza draait met de bal, schiet en ... Malarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kolenička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolenička passt de bal met de wreef. Rokosza rent richting de bal. Rokosza schiet op doel. Na een snelle pass probeert Borycki de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Gabrian is nu in balbezit. Harasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian begaat een overtreding. Gabrian krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Tuğsuz speelt de bal door. Rokosza is nu in balbezit. Borycki rent richting de bal. Rokosza verovert de bal door een tackle van achteren. Rokosza draait met de bal, schiet en ... Malarski bokst de bal weg.

22e minuut.
Gabrian met een sublieme pass. Koczar rent richting de bal. Koczar met een sublieme pass. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malarski trapt de bal weg. Tuğsuz kopt de bal weg. Rokosza rent richting de bal. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Rokosza probeert de bal aan de voet te houden. Borycki is nu in balbezit. Rokosza onderschept slim de pass. Rokosza schiet op doel. Malarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gks Bochnia - Namber Olsztyn 2:0

29e minuut.
Rokosza rent richting de bal. Rokosza draait met de bal, schiet en ... Borycki probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kolenička zal de hoekschop nemen. Malarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rokosza rent richting de bal. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gks Bochnia - Namber Olsztyn 3:0

36e minuut.
Gabrian met een sublieme pass. Rokosza is nu in balbezit. Klungelig pakt Rokosza de bal. Rokosza schiet op doel. Malarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gks Bochnia - Namber Olsztyn 4:0

38e minuut.
Kolenička rent richting de bal. Kolenička passt de bal zonder na te denken. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. Borycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gks Bochnia - Namber Olsztyn 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gks Bochnia 28%, Namber Olsztyn 72%.
Gks Bochnia - Namber Olsztyn 5:0

48e minuut.
Prusakiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zgrzelak komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Gabrian is nu in balbezit. Gabrian geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Borycki de bal. Rokosza rent richting de bal. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Koczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczar geeft de bal voor. Tuğsuz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Wojciechowski met de inworp. Harasiński is nu in balbezit. Koczar begaat een overtreding. Koczar krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Koczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczar geeft een hoge lob. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza schiet op doel. Malarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gks Bochnia - Namber Olsztyn 6:0

79e minuut.
Komorkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Koczar de bal. Koczar met een sublieme pass. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gks Bochnia 27%, Namber Olsztyn 73%.
Gks Bochnia - Namber Olsztyn 6:0