Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Suspenders Freeze Albion
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Doliński rent richting de bal. Słowacki rent richting de bal. Doliński onderschept slim de pass. Doliński schiet op doel. Zmyślony werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Suspenders - Freeze Albion 1:0

21e minuut.
Zimny geeft een lange en hoge pass. Słowacki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Atłachowicz de bal onder controle te krijgen. Gawkowski probeert naar een medespeler te passen. Doliński heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kurczab controleert de bal met de borst. Skrzyniecki is nu in balbezit. Skrzyniecki passt de bal in één keer door. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Suspenders 49%, Freeze Albion 51%.
Blue Suspenders - Freeze Albion 1:0

46e minuut.
Zamcur probeert naar een medespeler te passen. Skrzyniecki heeft problemen om de bal te vangen. Doliński rent richting de bal. Doliński schiet op doel. Zmyślony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Daar is Horodecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horodecki speelt de bal door. Doliński is nu in balbezit. Doliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Suspenders - Freeze Albion 2:0

81e minuut.
Rołka is nu in balbezit. Rołka geeft een hoge lob. Kuświk met een sublieme pass. Doliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Doliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Suspenders - Freeze Albion 3:0

89e minuut.
Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeleński rent richting de bal. Boniecki rent richting de bal. Żeleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeleński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Suspenders 43%, Freeze Albion 57%.
Blue Suspenders - Freeze Albion 3:0