Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolejarze Fc sukun
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Torbiński rent richting de bal. Torbiński passt de bal zonder na te denken. Kazanecki rent richting de bal. Sobieszewski rent richting de bal. Sobieszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Szaniawski geeft een hoge lob. Pękacz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pobuta. Pobuta krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Wojski de bal onder controle te krijgen. Czarnocki rent richting de bal. Czarnocki passt de bal in één keer door. Pękacz rent richting de bal. Pękacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Nowosad geeft een lange en hoge pass. Jackiewicz is nu in balbezit. Jackiewicz geeft een lange en hoge pass. Lazar rent richting de bal. Lazar draait met de bal, schiet en ... Praski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Wojski rent richting de bal. Nowosad begaat een overtreding. Wojski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jackiewicz met een snel genomen vrije trap. Daar is Ostroróg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejarze 38%, Fc sukun 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolejarze - Fc sukun 0:0

51e minuut.
Zaroda met een sublieme pass. Torbiński geeft een lange en hoge pass. Czarnocki kopt de bal weg. Pękacz rent richting de bal. Pękacz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Praski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Nowosad speelt de bal door. Sobieszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszewski met een sublieme pass. Kazanecki is nu in balbezit. Kazanecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lazar met een sublieme pass. Misztal rent richting de bal. Misztal met een sublieme pass. Pękacz rent richting de bal. Pękacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejarze - Fc sukun 1:0

62e minuut.
Pingiewko geeft een lange en hoge pass. Lazar kopt de bal weg. Daar is Torbiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pękacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękacz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztal is nu in balbezit. Misztal met een sublieme pass. Pękacz rent richting de bal. Pękacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejarze - Fc sukun 2:0

88e minuut.
Ostroróg onderschept slim de pass. Ostroróg met een sublieme pass. Pingiewko is nu in balbezit. Sobieszewski is nu in balbezit. Sobieszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejarze 44%, Fc sukun 56%.
Kolejarze - Fc sukun 2:0