Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Namber Olsztyn Freeze Albion
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Zamcur probeert naar een medespeler te passen. Skrzyniecki heeft problemen om de bal te vangen. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyniecki rent richting de bal. Skrzyniecki haalt uit met een fantastische trap. Malarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zamcur rent richting de bal. Zamcur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mitka probeert de bal aan de voet te houden. Skrzat is nu in balbezit. Skrzat passt de bal zonder na te denken. Kuśmiecki rent richting de bal. Kuśmiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Namber Olsztyn - Freeze Albion 1:0

29e minuut.
Daar is Kościelniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prędota is nu in balbezit. Zamcur onderschept slim de pass. Skrzyniecki is nu in balbezit. Skrzyniecki draait met de bal, schiet en ... Malarski bokst de bal weg.

37e minuut.
Topolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolewski geeft een lange en hoge pass. Mitka heeft problemen om de bal te vangen. Kuśmiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Namber Olsztyn 51%, Freeze Albion 49%.
Namber Olsztyn - Freeze Albion 1:0

61e minuut.
Skrzat rent richting de bal. Mitka verovert de bal door een tackle van achteren. Mitka geeft de bal voor. Prusakiewicz is nu in balbezit. Prusakiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Skrzat controleert de bal met de borst. Boniecki rent richting de bal. Skrzat begaat een overtreding. Skrzat krijgt een gele kaart. Boniecki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Boniecki kan niet meer verder spelen. Bizacki komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Malarski met een harde bal richting middenveld. Atłachowicz kopt de bal weg. Prusakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Prusakiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Słowacki kopt de bal weg. Bizacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizacki passt de bal in één keer door. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Namber Olsztyn 50%, Freeze Albion 50%.
Namber Olsztyn - Freeze Albion 1:0