Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Suspenders Gks Bochnia
Normal Tactiek mid 2
36% Balbezit 64%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 43.4
zwak Schieten redelijk
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Kolenička verovert de bal door een tackle van achteren. Kolenička passt de bal zonder na te denken. Koczar rent richting de bal. Koczar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Suspenders - Gks Bochnia 0:1

6e minuut.
Tuğsuz geeft de bal voor. Biniaś kopt de bal weg. Buraczek kan de bal niet met de borst controleren. Rokosza rent richting de bal. Rokosza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Suspenders - Gks Bochnia 0:2

11e minuut.
Komorkiewicz is nu in balbezit. Komorkiewicz passt de bal met de wreef. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Koczar met een sublieme pass. Rołka is nu in balbezit. Rokosza onderschept slim de pass. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. Mańk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Suspenders - Gks Bochnia 0:3

28e minuut.
Gajda is nu in balbezit. Gajda geeft een lange en hoge pass. Horodecki kopt de bal weg. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kolenička speelt de bal door. Koczar is nu in balbezit. Koczar probeert naar een medespeler te passen. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kurczab bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrian passt de bal met de wreef. Koczar is nu in balbezit. Koczar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Gabrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komorkiewicz rent richting de bal. Komorkiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Rokosza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Suspenders - Gks Bochnia 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Suspenders 71%, Gks Bochnia 29%.
Blue Suspenders - Gks Bochnia 0:4

51e minuut.
Kolenička passt de bal zonder na te denken. Daar is Gabrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrian passt de bal in één keer door. Rokosza rent richting de bal. Rokosza draait met de bal, schiet en ... Mańk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Suspenders - Gks Bochnia 0:5

56e minuut.
Rokosza passt de bal met de wreef. Kolenička heeft problemen om de bal te vangen. Kolenička geeft een hoge lob. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Suspenders - Gks Bochnia 0:6

72e minuut.
Gabrian met een sublieme pass. Kurczab rent richting de bal. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. Mańk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Suspenders - Gks Bochnia 0:7

77e minuut.
Koczar verovert de bal door een tackle van achteren. Koczar probeert naar een medespeler te passen. Gabrian rent richting de bal. Gabrian passt de bal zonder na te denken. Koczar geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Komorkiewicz geeft de bal voor. Koczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koczar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koczar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mańk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Suspenders - Gks Bochnia 0:8

86e minuut.
Tuğsuz speelt de bal door. Gabrian rent richting de bal. Gabrian passt de bal in één keer door. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Biniaś heeft problemen om de bal te vangen. Koczar rent richting de bal. Koczar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rokosza de bal. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Suspenders 70%, Gks Bochnia 30%.
Blue Suspenders - Gks Bochnia 0:8